Despre mine

Salut!

 In primul rand vreau sa le multumesc parintilor mei pentru tot ce au facut pentru mine, datorita ajutorului primit din partea lor, am reusit sa ma dezvolt intr-o directie buna si sa pot fi ceea ce sunt astazi. Ador sa calatoresc si inca mai am multe locuri pe lista din care sa ma inspir si sa-mi creez o viziune despre lume si oameni pe care sa o transmit in fotografiile mele. Sunt o fire sportiva, toata copilaria mi-am petrecut-o alaturi de minge, imi place mult natura, in special muntele imi da o senzatie aparte, iar tot ce are el de oferit ma face sa ma simt viu si fericit ca-l pot explora. Am inceput fotografia prin 2010 dupa ce am fost ca asistent la o nunta, iar peste putin timp, parintii mei mi-au facut cadou o camera foto.

 La inceput, am descoperit fotografia ca hobby, gasind relaxarea si placerea in momentele cand eram cu aparatul in mana. Ulterior a urmat cat se poate de firesc si fotografia de eveniment, in care m-am regasit. Obiectivul meu principal este surprinderea frumusetii naturale, pentru ca iubesc emotiile, zambetele si mai ales pentru ca imi place sa lucrez cu oameni care se iubesc. Ca fotograf, sunt in situatia fericita de a trai din pasiunea mea, iar promisiunea mea pentru tine este aceea de a te face sa te indragostesti de momentele dragi tie, prin viziunea si trairile din spatele aparatului foto.

 Felul in care gandesti o fotografie, modul in care reusesti sa te adaptezi la situatiile limita si atentia la detalii fac diferenta, iar pentru mine lucrul asta a devenit un mod de viata din care continui sa invat si sa invat!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Alexandra & Alexandru - Save the date

Ana & Costin - Casatorie Civila

Botez - Eva Ioana