Alexandra & Alexandru - Save the date


   Inca de cand a avut loc intalnirea pentru a stabili detaliile pentru nunta lor, mi-au spus ca ar vrea si o sedinta  foto " Save the date". 

 A ramas ca o sa facem si sedinta aceasta, atunci cand o sa ninga, pentru ca au avut o idee in zapada pentru o fotografie aeriana. A trecut ceva vreme pana sa cada primii fulgi de zapada dupa ce am discutat,  insa nu au avut puterea necesara sa facem o fotografie cu drona in care sa evidentiem data.
 Dupa ce am stabilit ca o sa facem sedinta noastra la munte, crezand ca nu o sa mai ninga, a mai venit totusi  un val de zapada si odata cu ea si nefericitul eveniment al celor doi, despre care ma tot gandeam daca sa-l pomenesc aici sau nu, dar cred cu tarie ca nu trebuie sa ne ferim de ce ne ofera viata si sa luptam, ca mai apoi sa iesim invingatori si cu zambetul pe fata.

Cand i-am scris sa vad cum se simte, mi-a zis ca e bine si ca are capul tare, i-am spus sa nu-l mai testeze si ca avem o sedinta foto de facut, sa se faca bine si o astept in fata aparatului.
  A venit si ziua pentru "Save the date", i-am luat cumva ca din oala, Alexandra chiar era in bucatarie, Alex nu stiu ce facea, oricum nu se asteptau sa fie tocmai aia ziua, afara fiind un timp ploios de data asta, dar cumva am reusit sa fentam norii si sa avem parte de un apus frumos.

Am plecat cu ei la drum si ne-am oprit la un copac cu o forma splendida, nu stiu daca le-am dat foarte multe indicatii pentru ca am ramas impresionat cat de mult se iubesc, se potrivesc, se completeaza si mai ales cat de mult rezoneaza cu ideile mele. Eu ii admir mult si abia astept urmatoarele reprize pe care le avem programate de imortalizat. Ne vedem pe 27.10.2018 la marele eveniment din viata lor!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ana & Costin - Casatorie Civila

Sedinte foto de Craciun